Automate your Marketing
with Womplify




 
mutiara secantik itu...

By: s h A M N I z a s h a h

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Dec-2007 02:59 Email | Share | | Bookmark
2008 countdown!



Sunday, 11-Mar-2007 08:23 Email | Share | | Bookmark
[ ari tuaa.... ]


kek sedap dari HR

ehem....
Heppi Birthday to me~
Heppi Birthday to me~
Heppi Birthday to
cham.....
Heppi Birthday to me~



bersama kawan-kawan sekapal, lahir sama bulan hari lain-lain....
anak-anak mulan Mac sumer cencomel belaka kan?...ahakss!


gambo nih masa sambutan hari lahir anjuran HR opis akuh ari Jumaat lepas...
mengkasih yek team HR sumer...
yang tak best nyer sowang pon tk dapat adiah padahal bulan-bulan seblom nih sumer birthday boy and girl dapat adiah memasing...tak aci arrr weh!

erm...bisok tarikh keramat akuh....yeeha...
bisok aku amik cuti khas sempena hari tua...
waaaa!~ tua kertukah aku?
"isk, mane ade...." dear kate....howyeahhh! leh memanja lagi kan dear?


Friday, 2-Feb-2007 08:05 Email | Share | | Bookmark
[ floral parade PUTRAJAYA ]



Saturday, 9-Dec-2006 01:24 Email | Share | | Bookmark
[ nad....Alhamdulillah!

 
 
 
View all 6 photos...

hi aunty...umur saya baru dua ari...hihi~

Namanya Adam Marzuq b. Mahidi Sofian...lahir pada 061206 jam 06 petang...Alhamdulillah..
Nad dah cuba sedaya upaya untuk melahirkan secara normal tapi apakan daya, dia terpaksa juga scisorian. Walau apapun, Nad dah selamat. Seluruh keluarga gembira dan bersyukur. Selamat berpantang, Nad. Aku harap kau cepat sembuh...


Tuesday, 5-Dec-2006 00:15 Email | Share | | Bookmark
[ masak-masak, makan-makan... ]

sediakan inti karipap yang sedap!~
sebungkus sebikut Cream Crakers Hup Seng
Hirisan Daun Sup
View all 22 photos...
Sedapnyeeee!



ni resipi mak yang paling aku suka. lemak berkerim, rangup pedas....fuh!

tak sangka eh...baru aje masukkan gambo aritu tapi ade orang email untuk tempahan. Ape pun, alhamdulillah ade gak yang minat. Tak banyak pun takpe, janji ade orang suka. Hehe!~

Haa...sesapa yang rasa macam nak tempah bulehla email saya eh. Sekadar berkongsi-kongsi...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net